Subsidies en premies

Besparen op werkgeverslasten

Werkgevers hebben te maken met sociale lasten en andere personeel gerelateerde kosten. De zogenoemde werkgeverslasten. Betaalt u niet teveel? Heeft u recht op subsidies die u nu niet ontvangt? Wij kunnen u helpen op werkgeverslasten te besparen.

Subsidies en premies werkgeverslasten

Human ConneXion helpt uw subsidie-inkomsten te verhogen en uw premie-afdrachten voor werkgeverslasten structureel te verlagen. De ervaring leert dat veel werkgevers subsidiekansen niet volledig benutten en daardoor elk jaar veel geld mislopen. Daarbij brengt UWV – via de Belastingdienst – vaak onnodig veel WAO- en WGA-lasten in rekening.

werkgeverslasten

QuickScan werkgeverslasten

Wilt u weten of uw organisatie geld laat liggen bij UWV, Belastingdienst en verzekeraars? Laat dan een quickscan uitvoeren! Na de quickscan geven wij u een indicatie van de besparingsmogelijkheden. Bij positief resultaat volgt er een onderzoek bij u op locatie, uiteraard geheel afgestemd op uw wensen.

Met een beperkt aantal gegevens zijn wij al in staat forse besparingen te realiseren. Op basis van no cure – no pay tegen aantrekkelijke tarieven.

Wanneer begint u met besparen op uw werkgeverslasten? Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bewaren