Informatie en inzicht

Online verzuimregistratiesysteem

Human ConneXion werkt met het zelfontwikkelde online verzuimregistratiesysteem Web-IVS (Interventie Volg Systeem). Hiermee regelt u alle zaken hieromtrent snel en eenvoudig, zodat u grip heeft en houdt op uw verzuimproces.

Web-IVS

Dankzij Web-IVS kunt u uw verzuimbeleid eenvoudig borgen. Met dit verzuimregistratiesysteem registreert u de verzuim- en hervattingsmeldingen te allen tijde online, alsook de interventies die u inzet. Bovendien kunt u via Web-IVS nieuwe medewerkers aanmelden en medewerkers uit dienst melden. Ook is het mogelijk om de voortgang van alle betrokkenen (inclusief externe dienstverleners) te bekijken.

Web-IVS

Overzichten met het verzuimpercentage en de meldingsfrequentie kunt u op elk gewenst moment opvragen en uitdraaien. Dit kan op bedrijfsniveau en op werkgebied/afdelingsniveau. Tevens bevat Web-IVS de rapportages zoals deze zijn voorgeschreven door UWV (probleemanalyse, plan van aanpak, bijstellingen en re-integratiedossier).

Door reeds ingestelde rollen en bijbehorende bevoegdheden hebben alle geregistreerde gebruikers, op elk gewenst niveau, al dan niet toegang tot gegevens om deze te lezen, te bewerken, toe te voegen en/of te verwijderen. Uiteraard met inachtneming van de privacywetgeving.

HC Business Intelligence (HCBI)

HCBI levert veel voordelen aan de bedrijven die het toepassen. Het voorkomt veel giswerk binnen een organisatie, bevordert communicatie tussen afdelingen, coördineert activiteiten en stelt u in staat snel te reageren op veranderingen in uw bedrijfssituatie, personeelssamenstelling of casemanagementcapaciteit. HCBI bevordert de gehele ‘performance’ van uw bedrijf.

Kennis wordt vaak gezien als het tweede meest waardevolle bezit van een bedrijf (mensen als eerste). Dus wanneer uw bedrijf beslissingen kan nemen gebaseerd op tijdige en juiste informatie, bevordert dat uw complete effectieve bedrijfsvoering.

Inzicht

HCBI zorgt er ook voor dat u uw beslissingen sneller en meer accuraat kunt nemen. Het bevordert de (financiële) onderbouwing om heel gericht gezondheidsmanagement of vitaliteitsmanagement te implementeren.

Ander verzuimregistratiesysteem?

Gebruikt u nu al een ander verzuimregistratiesysteem, zoals People Online? Voor ons is dat geen probleem. Wij zijn gewend te werken met diverse systemen. Tijdens de implementatie is het een aandachtspunt, maar zeker geen obstakel!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren