Visie op eigen regievoering

U heeft als onderneming graag, waar dat kan en slim is, de touwtjes in eigen handen. Eigen regievoering is belangrijk voor u, en wij helpen u dat te bereiken.

Fasering eigen regievoering

Human ConneXion begeleidt organisaties in regievoering bij preventie en verzuim. Eigen regievoering kan op verschillende manieren worden ingevuld, afhankelijk van de fase waarin een organisatie zich bevindt:

  • Eigen regie om aan wetgeving te voldoen
  • Eigen regie om verzuim aan te pakken, lees meer
  • Eigen regie gericht op inzetbaarheid / gezondheid, lees ┬ámeer
  • Eigen regie gericht op persoonlijke en organisatie-ontwikkeling, lees meer

Elke fase heeft zijn specifieke dynamiek en vraagt weer specifieke interventies en competenties. Daarnaast brengt de overgang naar een volgende fase het nodige in beweging binnen een organisatie. Om op een gestructureerde manier eigen regievoering te bereiken, begeleiden wij u in de verschillende fases.

Eigen regievoering

Projectmatig naar duurzame inzetbaarheid

Human ConneXion begeleidt organisaties op een gestructureerde manier in de overgang naar een volgende fase in eigen regievoering. Daarbij is aandacht voor de rationele kant (wat spreken we af, beleid, protocol, informatie) en voor de gevoelskant (respect, aandacht, erkenning). Deze combinatie maakt dat het onbespreekbare bespreekbaar wordt, en het onzichtbare zichtbaar. Hier eenmaal belandt gaat het over waar het werkelijk over dient te gaan. Nu volgen de intrinsieke (duurzame) veranderingen bij mens en organisatie.


Gerelateerde artikelen

Visie op verzuim - het eigen regie modelGezondheid- en vitaliteitmanagement - de regie in eigen handHet belang van een providerboogVisie op duurzame inzetbaarheid.

.

.

.

.

.

Bewaren

Bewaren