Medewerkers

Investeren in onze mensen

We investeren bovengemiddeld in onze medewerkers. Dit doen we vanuit de visie dat een ieder moet doen waar haar/zijn talent ligt. We willen een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. Ongeveer 5% van de loonsom wordt geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling. Dit is exclusief tijdsinvesteringen.

Participatiewet

Datgene waar we onze opdrachtgevers mee begeleiden doen we ook zelf. We vinden het vanzelfsprekend dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader de participatiewet nodigen we daarom juist ook mensen met een Wajong- of bijstandsuitkering van harte uit om bij ons te solliciteren.

Werkervaringsplaatsen

Voor de kandidaten die onze zusterorganisatie Human ConneXion Mobiliteit / Bark Consult begeleid in het kader van re-integratie 2e spoor of outplacement, zijn onze coaches/hunters regelmatig op zoek naar werkervaringsplaatsen. Ook zelf creëren we geregeld werkervaringsplaatsen. Doel hiervan voor de kandidaat is dan bijvoorbeeld om een nieuw werkveld te leren kennen, om arbeidsritme op te doen of als opstapje naar een betaalde baan.

Stageplaatsen

Naast investeren in onze eigen mensen, investeren wij ook in jong talent door continu stageplaatsen ter beschikking te stellen. Dit kunnen zowel meeloopstages zijn als afstudeerstages van opleidingen op het gebied van Human Resources, Bedrijfskunde, ICT en administratie/secretariaat. Sinds 2014 zijn we erkend leerbedrijf.

Medewerkers Human ConneXion

Human ConneXion heeft 35 professionals actief in het land, naast een uitgebreid netwerk waar we ook een beroep op doen indien  nodig. De werkgebieden verkoop en relatiebeheer, coördinatie, administratie en automatisering geschieden vanuit de backoffice  in Nijmegen.

 

Medewerkers Human ConneXion

Coach casemanager

Famke de Kock

Famke de Kock is sinds 2008 werkzaam in de Arbodienstverlening als casemanager en sinds 2014 is zij gecertificeerd casemanager. Naast verzuimbegeleiding heeft zij veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid voor zowel medewerkers als voor management. Haar affiniteit ligt bij het coachen van leidinggevenden in de verzuimbegeleiding van en communicatie met de verzuimende medewerkers, Daarnaast bouwt zij graag, samen met organisaties, aan een duurzame toekomst van deze organisaties door verder te kijken dan alleen de verzuimbegeleiding. Famke heeft een enthousiaste, persoonlijke en daadkrachtige manier van werken. Per september 2017 versterkt zij het team van Human ConneXion.

 

Medewerkers Human ConneXion

Casemanager regie op verzuim en adviseur

Conny Stinnissen

Conny Stinnissen is sinds 2016 betrokken bij Human Connexion, als casemanager regie op verzuim en adviseur. Zij denkt niet in problemen maar in (maatwerk) oplossingen. Zij begeleidt personeelsfunctionarissen en leidinggevenden in het voeren van eigen regie bij verzuim, preventie en inzetbaarheid. Zonder daarbij de factor “mens” uit het oog te verliezen. Haar enthousiasme en doortastendheid zorgt ervoor dat zij in staat is ook anderen te motiveren en enthousiasmeren. Ze is een harde werker die staat voor haar werk. Afspraak is afspraak. Met humor neemt ze mensen met zich mee in een gedegen dienstverlening.

 

Medewerkers Human ConneXion

Secretariaat en financiële administratie

Dorothé van den Berg

Dorothé is sinds 2006 werkzaam bij Human ConneXion als financieel administratief medewerker en secretaresse. Na het afronden van haar opleiding Directiesecretaresse heeft zij bij diverse werkgevers ervaring opgedaan. Ook heeft zij verschillende administratieve opleidingen gevolgd. Bij Human ConneXion is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het secretariaat. Zij is het eerste telefonisch aanspreekpunt. Het contact met klanten, samenwerkers en collega’s maken dat haar werk zeer afwisselend is. Dorothé is een vriendelijk persoon en leert graag nieuwe dingen. Werken in een klein team ervaart zij als prettig omdat er ruimte is voor eigen initiatief en inbreng.

 

Medewerkers Human ConneXion

Operationeel management

Miranda ter Huurne

Miranda ter Huurne is Human Connexion komen versterken vanaf augustus 2017. Zij houdt zich bezig met alle operationele management taken. Naast Human Connexion is Miranda ook verbonden aan Arbo Active en CS Works Employability (allemaal onderdelen van Active Health Group), waar zij naast operationele taken ook klantbeheer, relatiebeheer en sales verzorgt. Miranda gaat voor een open en heldere communicatie en vindt plezier in en tijdens het werk belangrijk. Haar ervaring ligt al jarenlang in de arbodienstverlening waar zij verschillende functies heeft gehad. Samen bouwen met een enthousiast team aan goede dienstverlening en tevreden klanten is haar doel.

 

Medewerkers Human ConneXion

Coach en Procesbegeleider

Henriette Legel

Henriette haar passie is het in beweging brengen van mensen, vanuit de kerngedachte dat ontwikkeling van medewerkers de prestatie van de organisatie verbetert. Henriette is vanaf het eerste begin betrokken bij Human ConneXion. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het door ontwikkelen van individuen, afdelingen en organisaties waarbij talentmanagement centraal staat. Henriette staat voor heldere analyses, open communicatie en resultaat. In haar benadering is zij duidelijk, verbindend en empathisch. Henriette is sterk in het luisteren naar datgene wat nog niet letterlijk gezegd wordt, maar al wel tussen de regels door besproken wordt. Vanuit deze kwaliteit stimuleert zij een positieve impuls om te leven en te werken vanuit authentieke kracht. Om zo te kunnen excelleren binnen de organisatie waar men werkt.

 

Medewerkers Human ConneXion

Directeur, consultant en relatiebeheerder

Erik Wijlhuizen

Erik is ondernemer en heeft zich, naast een bedrijfskundige opleiding, vooral gericht op bewustwording en activeren van verantwoordelijkheid voor kwaliteit van leven en werken. Eerst vanuit persoonlijke ervaring, later als (mede)oprichter/directeur van de Academie voor Vitaliteitkunde (consumentgericht) en sinds 2002 als oprichter/directeur Human ConneXion (gericht op organisaties en instellingen). Erik is ook actief als consultant arbeid en organisatie. Op eigen bezielde, enthousiaste wijze geeft hij geregeld lezingen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hij is mede-auteur van het Handboek Vitaliteit en heeft in diverse vakbladen gepubliceerd.

Bewaren