De mens centraal

Human ConneXion stelt de mens centraal.  Wij gaan ervan uit dat de mens een bron is van creativiteit, mits hij wordt aangesproken op zijn mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Wij gaan voor kwaliteit van leven en werk, en voor het beleven van geluk en succes (= vitaliteit). De mens is in zijn werk, mede door interactie met anderen, van strategisch belang voor ieder bedrijf.

De menselijke verbinding maakt het verschil

Human ConneXion ondersteunt vanuit de behoefte om daadwerkelijk iets te betekenen op het gebied van zelfredzaamheid. Voor klanten, voor haar omgeving, voor de mensen die Human ConneXion vormen. Dit betekent dat wij bij voorkeur de positie innemen van adviseur en coach, en waar nodig kennis en vaardigheden overdragen. Door voorlichting, training en coaching van het management kan, op termijn, onze dienstverlening worden beperkt tot specifieke zaken waarbij externe expertise vereist is.

 

Mens centraal

Onze kernwaarden

  • Openheid: al onze acties, de voortgang en het resultaat zijn op elk moment inzichtelijk voor de betrokkenen.  Andersom vragen wij van onze opdrachtgevers eenzelfde openheid op het gebied van verzuim en re-integratie.
  • Passie en plezier: we werken met intrinsiek gemotiveerde mensen; die plezier hebben in hun werk, gepassioneerd zijn, gedreven in het bereiken van buitengewone prestaties, die harmonieus samenwerken en zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen.
  • Klantbelang: we luisteren voortdurend naar onze klanten. We ontdekken hun verwachtingen en leveren hen diensten van de kwaliteit die ze van ons verwachten en streven naar optimale tevredenheid.